1.7.2015

Hyviä uutisia

Heippa taas!

En oo paljoa jaksanu nyt kesälläkään kirjotella, enkä oo ylipäätään edes miettiny mitään postauksia mitä voisin tänne tehdä. My Day oli tulossa viikonloppuna, mutta kuvaaminen loppu henkilökohtasista syistä niin aikasin, ettei ollu mitään järkeä editoida niidtä pätkistä mitään.
Ponit on kuitenkin liikkunu ihan normaalisti ja omiin treeneihin on tullu vaan lisää juttuja, niistä myöhemmin lisää.
Viime viikolla oltiin taas Tonin kanssa estetunnilla ja tällä kertaa ei menny ihan niin hyvin. Toni oli tosi tahmea ja laiska, kokoajan sai olla patistamassa ponia liikkumaan. Hypyt sujui kuitenkin ihan hyvin, paitsi laukanvaihdot esteellä. Ehkä 2 kertaa 10 yrityksestä onnistu...
No Toni on ollu nyt oikeestaan jokakerta tosi haluton liikkumaan kun oon sillä ratsastanu, joten vähensin taas sen liikuntamäärää. Nyt se liikkuu 2 päivänä peräkkäin jonka jälkeen sillä on 2 vapaata. Harmittaa että poni on alkanu vanhentumaan niin nopeeta tahtia ettei päästä enää nauttimaan treeneistä kunnolla:/
Onneksi on kuitenkin shettikset, joilla virtää on vaikka muille jakaa. Ja jos nyt mitään suurempia muutoksia ei tapahdu, mun heppailulle on tapahtumassa aika iso muutos! Joku tarkkasilmänen voi ehkä huomatakin jo mikä;) Siitä en uskalla kuitenkaan puhua sen enempää ennen kun asioita alkaa oikeesti tapahtumaan!

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm
Valotus 1/160
ISO 100
Treeneihin seuraavaksi. Mulla on ollu nyt kaikenlaisia kiireitä ja menoja, jonka takia en oo kerenny salille niin monena päivänä viikossa ja se todentotta ärsyttää. Tosin treenejä en oo silti skipannu, vaan oon sitte tehny kotona erilaisia treenejä. Meillä on onneks kotona levytanko ja siihen painoja, kahvakuulia ja käsipainoja, joten treenaaminen onnsituu hyvin kotioloissakin.
Uutta boostia treeneihin on tuonu Kayla Itsinesin treenit. Näistä luin joskus aiemmin netistä, mutten sillon hektisen elämäntilanteen takia halunnu tuhlata rahaa siihen. Viimekeväänä (2014) Ainon blogissa oli tämän saman tapanen treenihaaste jota kokeilinkin, mutta se ei jostain syystä lähteny rullaamaan. Nyt siis pistin tuhlaten ja päätin kokeilla tätä treeniä, ja on ainakin tähän mennessä ollu tosi tehokkaita ja rankkoja! Kyllä vaan hiki virtaa:) Voin kertoa joskus näistä treeneistä enemmänkin.

Tällä kertaa mulla ei oo tän kummempia kerrottavia, mutta lähipäivinä palaillaan. Joku tietääkin ehkä että miksi;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti